Afrastering | Praktische en Mooie Afrasteringen

afrastering

Ben jij op zoek naar afrastering? Afrastering is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. In dit artikel zal ik je kort uitleggen welke soorten er precies zijn, maar je kunt deze natuurlijk ook bekijken in onze hekwerk webshop.

Gaas Afrastering

gaas afrasteringEen van de meest voorkomende vormen van afscheidingen is een gaas hekwerk. Deze gaashekwerken zijn als rollen te bestellen en worden tegen palen gemonteerd, waardoor er een afrastering ontstaat.

Dit is een relatief goedkope hekwerk oplossing. Nadeel van bijvoorbeeld harmonica gaas is dat het redelijk zwak is. Zodra er iets of iemand tegenaan valt of stoot, kan het zo zijn dat er een deuk in het gaas blijft zitten. Dit is natuurlijk lang niet altijd erg, maar mooi staat het niet.

Staafmat Afrastering

staafmat afrasteringEen staafmat hekwerk is anders dan een gaas hekwerk, veel sterker. Dit type afrastering wordt in sommige gevallen ook als tuinhekwerk gebruikt.

Een staafmat bestaat uit matten hekwerk welke tegen palen aan gemonteerd worden. Deze hekwerken worden standaar verzinkt geleverd, maar zijn ook leverbaar in een RAL kleur. Veel voorkomende kleuren zijn groen en zwart.

Een staafmat hekwerk is in diverse varianten verkrijgbaar zoals: enkel staafs, dubbel staafs en met verschillende maas groten.

Betafence Afrastering

betafence afrasteringBetafence is een van de bekendste fabrikanten van afrastering. Ze staan voor kwaliteit en leveren daarom alleen de beste producten. Bijna al hun fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd en ze geven ruim 10 jaar fabriek garantie op bijna al hun producten.

Betafence bied bijna iedere vorm van afrastering aan. Hierbij kun je denken aan alle soorten gaas hekwerk en staafmat hekwerken. Al de producten van betafence zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en worden gecoat geleverd.

Dubbelstaafmat hekwerken

dubbelstaafmat hekwerkEen dubbelstaafmat hekwerk is gelijk aan een staafmat hekwerk, maar heeft anders dan de meeste staafmatten dubbel horizontale spijlen. Het is een veel gebruikte vorm van afrastering en bovendien goed betaalbaar.

Ben jij op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk, dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop. Er zijn twee soorten dubbelstaafmat hekwerken. Het verschil is de dikte van de draad. Tevens kan het hekwerk op verschillende manieren gemonteerd worden.

Sierhekwerk als tuinafrastering

tuinafrasteringNaast gaashekwerken en staafmat hekwerken wordt een sierhekwerk ook veel gebruikt als afrastering om tuinen, erven en bedrijfsterreinen. Een sierhekwerk van staal heeft een stijlvolle uitstraling en zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Wij bieden sierhekwerk in drie verschillende hoogtes aan, namelijk 60, 80 en 100 cm. De hekwerken worden op maat gemaakt en kunnen naar wens worden aangepast. De sierhekwerken zijn van Nederlands fabricaat en kunnen in ieder vorm of afmetingen gemaakt worden.

Afschermdoek voor afrastering

afschermdoek afrasteringNaast afrastering en hekwerken vind je in onze hekwerk webshop ook aanverwante producten. Hierbij kun je denken aan tegels, bevestigingsmaterialen en afschermdoeken.

De afschermdoeken worden veel gebruikt als balkondoek, maar kunnen ook gebruikt worden als afschermdoek op afrasteringen. De doeken worden op maat gemaakt en kunnen naar wens worden gemaakt.

We leveren uitsluitend kwaliteit doeken voor uw afrastering. De doeken gaan jaren mee en verkleuren niet in de zon of door de weersomstandigheden.

Afrastering Bestellen

Ben jij op zoek naar een afrastering? Bestel deze dan eenvoudig online. Wij bieden in onze hekwerk webshop diverse soorten hekwerken aan.

Naast afrasteringen hebben we bijvoorbeeld ook sierhekwerken, balkonhekwerken en tuinpoorten. Deze hekwerken zijn op maat leverbaar en tevens eenvoudig zelf te monteren.

Ook de afrasteringen zijn eenvoudig te bestellen en makkelijk zelf te monteren. Wij leveren bij ieder hekwerk een duidelijke montage handleiding. Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe jij zelf het hekwerk kunt plaatsen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze hekwerken? Dan verwelkom ik je graag in onze hekwerk webshop. Mocht je op zoek zijn naar afrasteringen die we niet aanbieden, neem dan contact met ons op en we zullen je naar alle waarschijnlijkheid verder kunnen helpen.

hekwerk webshop

Comments are closed.