Dubbelstaafmat goedkoop

dubbelstaafmat goedkoop

Ben je op zoek naar dubbelstaafmat goedkoop? We hebben diverse soorten afrastering en hekwerk in ons assortiment, ook dubbelstaafmat hekwerk. Deze kunnen we leveren in verschillende afmetingen en kleuren, met of zonder poort.

Dubbelstaafmat goedkoop online bestellen

Je kunt dubbelstaafmat hekwerk goedkoop online bestellen in onze Hekwerk Webshop. Een dubbelstaafmat hekwerk (ook wel DSM hekwerk) is het beste van een gaashekwerk en spijlenhekwerk gecombineerd. Het hekwerk heeft de stevigheid van een spijlenhekwerk en de fijnmazigheid van een gaashekwerk (zoals bijvoorbeeld harmonicagaas). Het hekwerk is eenvoudig te monteren doormiddel van langlip beugels. De matten hebben een standaard lengte van 251 en kunnen in verschillende hoogtes geleverd worden.

Een dubbelstaafmat hekwerk zelf monteren

Het is niet moeilijk om een dubbelstaafmat hekwerk te monteren. Allereerst monteer je de palen en bevestigd de maten doormiddel van langlip beugels tussen de palen. In onze webshop vind je een uitgebreidere handleiding. Het is natuurlijk ook mogelijk om het dubbelstaafmat hekwerk te laten monteren door een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te monteren. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *