Fietsenstalling glas

fietsenstalling glas

Ben je op zoek naar een fietsenstalling met glas? We hebben diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment, bijvoorbeeld met DSM (dubbelstaafmat) of glas vulling. De stallingen maken we na bestellen op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om een fietsenstalling op maat te laten maken. We hebben naast glazen fietsenstallingen diverse andere stallingen in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Fietsenstalling glas op maat

Een fietsenstalling met glas op maat bestellen? Het kan in onze Hekwerk Webshop. We bieden diverse soorten fietsenstallingen aan en vinden het belangrijk om maatwerk te kunnen leveren. Vraag allereerst een offerte aan en geef maak je wensen kenbaar. Hoe groot dient de stalling gemaakt te worden? Je geeft op hoe de stalling afgewerkt dient te worden. Standaard leveren we de stalling thermisch verzinkt, eventueel is het ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna iedere kleur behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens zullen we een passende aanbieding doen! Na akkoord van de offerte maken we een werktekening ter controle.

De fietstenstalling is relatief eenvoudig te monteren. Natuurlijk kun je de montage ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Wil je meer weten over een fietsenstalling met glas, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier voor al onze fietsenstallingen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *