Fietsenstalling kopen

fietsenstalling kopen

Ben jij van plan om een fietsenstalling te kopen? Een fietsenstalling kopen kun je eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment en we maken ze op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden en kunnen we je in veel gevallen gewoon verder helpen.

Fietsenstalling kopen van Hekwerkwebshop.nl

Een fietsenstalling op maat kopen kan in onze webshop! We hebben diverse soorten stallingen in ons assortiment. Denk hierbij aan fietsenstallingen met DSM (dubbelstaafmat) vulling en glazen stallingen. We vervaardigen onze stallingen uit hoogwaardig staal en leveren deze standaar thermisch verzinkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. De stallingen zijn voorzien van hemelwaterafvoer en kunnen in iedere gewenste afmeting geleverd worden.

Ontdek onze fietsenstallingen in onze webshop en vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan. Mocht je een fietsenstalling willen kopen, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen we je gewoon verder helpen.

Klik hier voor al onze fietsenstallingen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *