Geplastificeerd Gaas

geplastificeerd gaas

Bent u op zoek naar geplastificeerd gaas? In onze hekwerk webshop kunt u terecht voor diverse soorten afrastering. Wij verkopen bijvoorbeeld bijna alle Betafence gaashekwerken en u kunt bij ons terecht voor dieren afrastering zoals kippengaas en volieregaas. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en leveren daarom alleen het beste gaas op rol.

Geplastificeerd Gaas

Bijna al onze rollen gaas zijn geplastificeerd verkrijgbaar. Daarnaast kunt u deze vaak ook gegalvaniseerd bestellen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en verkopen daarom alleen gaas van de beste kwaliteit. Bijna alle fabrieken van Betafence zijn ISO 9001 gecertificeerde en ze geven dan ook 10 jaar fabrieksgarantie op bijna alle producten.

Gaas is voor diverse doeleinden in te zetten, denk hierbij aan dierengaas, tuinafrastering en schapengaas. De tuinafrastering en een aantal soorten dierengaas zijn geplastificeerd verkrijgbaar.

Geplastificeerd Gaas in diverse Hoogten

Alle rollen geplastificeerd gaas zijn in diverse hoogten verkrijgbaar. Van 50 tot 200 cm hoogte. Tevens kunnen de rollen met bijbehorende palen geleverd worden. We vinden het belangrijk om een totaal pakket aan te bieden en leveren het gaas door heel Nederland.

Wilt u bijvoorbeeld een kippenhok of volière bouwen? Dan kiest u voor ons volière- of kippengaas. Wilt u uw tuin of bloemperk afschermen dan kiest u voor tuinafrastering. We hebben het allemaal in huis.

Gaas van Hekwerk Webshop

Wij proberen de meest complete hekwerk webshop van Nederland en België te zijn. Wij breiden ons assortiment dan ook dagelijks uit en zijn constant op zoek naar nieuwe leveranciers en fabrikanten. Naast gaas en afrasteringen kunt u bij ons ook terecht voor sierhekwerk, balkonhekwerk en bedrijfshekwerken.

We streven ernaar om maatwerk oplossingen aan te bieden en veel van onze hekwerken worden dan ook na bestellen op maat gemaakt. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u hebben, neem dan gerust contact met ons op.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *