Honden omheining voor buiten

Ben je op zoek naar een honden omheining voor buiten? Er zijn diverse soorten omheiningen voor honden verkrijgbaar. Denk hierbij aan draadloze omheiningen, schrikdraad omheiningen en afrastering. Wij zijn van mening dat afrastering de meest diervriendelijke omheining voor je honden is. Ze krijgen geen stroomstoot en het voordeel van afrastering is, dat er geen honden van buiten je tuin in kunnen lopen. Dit kan bijvoorbeeld wel bij een draadloze omheining. Er zijn verschillende soorten afrastering geschikt om als omheining te gebruiken voor honden, echter is er 1 soort paneel hekwerk dat er uitspringt. Dit is een dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk als honden omheining voor buiten

Een Dubbelstaafmat hekwerk (afgekort DSM hekwerk) wordt veel gebruikt als afrastering om tuinen, schoolpleinen en bedrijfsterreinen. Het hekwerk is het beste van een spijlenhekwerk en gaashekwerk gecombineerd. Zo heeft het de stevigheid van een spijlen hekwerk en de fijnmazigheid van een gaashekwerk. Dit maakt het een populair hekwerk! Door de fijnmazigheid is het DSM hekwerk ideaal om te gebruiken als honden omheining om een tuin. De omheining is te combineren met onze stalen hondenkennels. We hebben speciaal bevestigingsmateriaal om het hekwerk aan de hondenkennels te bevestiging.

Looppoort in de honden omheining voor buiten

honden omheining voor buitenDe honden omheining van DSM hekwerk kunnen we voorzien van een looppoort. Hierdoor kun je eenvoudig je tuin binnen en buiten gaan, zonder dat de honden weg kunnen lopen. De poorten zijn standaard voorzien van een cilinderslot en kunnen zowel links- als rechtsdraaiend gebruikt worden.

Neem voor een hondenomheining gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten afrasteringen in ons assortiment. Denk hierbij aan DSM hekwerk, harmonicagaas hekwerk en sierhekwerk. Wanneer je vragen hebt over een omheining voor je honden, neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *