Hondenkennel kopen

hondenkennel kopen

Wil je een hondenkennel kopen? We hebben diverse soorten hondenkennels in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. We bieden losse wanden aan, waardoor je de mogelijkheid hebt om zelf een hondenkennel samen te stellen. De wanden kunnen we in verschillende lengtes en hoogtes leveren en in veel gevallen uit voorraad.

Hondenkennel kopen bij Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten wanden voor hondenkennels die je in verschillende lengtes en hoogtes kunt bestellen. Hierdoor kun je eenvoudig zelf je eigen hondenkennel samenstellen. We kunnen variƫren in de hart op hart maat van de spijlen en eventueel wanden op maat maken. We vervaardigen de hondenkennels in de werkplaats in Nederland, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Zo kunnen de kennels tevens voorzien van een dak tegen de regen.

De kennel wordt vervaardigd uit hoogwaardig staal en standaard thermisch verzinkt. Eventueel is het ook mogelijk om de kennel na het verzinken te laten poedercoaten (duplex coating) in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. De hondenkennels zijn relatief eenvoudig zelf te monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod hondenkennels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *