Kleine fietsenstalling

kleine fietsenstalling

Ben je op zoek naar een kleine fietsenstalling? Dan heb je die nu gevonden! We hebben diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment. We maken de stallingen na bestellen op maat, waardoor je zelf kunt bepalen hoe groot je de fietsenstalling wilt hebben. Een fietsenstalling beschermt fietsen tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw.

Kleine fietsenstalling online bestellen

Een kleine fietsenstalling kun je online bestellen in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment en kies voor je aanvraag eerst het gewenste model. Vervolgens geef je in je aanvraag aan wat de afmetingen dienen te zijn en wat de afwerking is. We vervaardigen de fietsenstallingen uit hoogwaardig staal en produceren deze in de werkplaats in Nederland. Standaard leveren we deze thermisch verzinkt, maar het is ook mogelijk om de fietsenstalling te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

We streven ernaar je aanvraag binnen 24-uur te beantwoorden. Na akkoord op de offerte zullen we een werktekening maken van de kleine fietsenstalling. Deze krijg je per mail ter controle, zodat je kunt controleren of de stalling op deze manier naar wens is. Als de tekening naar wens is produceren we de fietsenstalling op maat. De stalling is relatief eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dat over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Fietsenstalling op maat van Hekwerkwebshop.nl

Hekwerkwebshop.nl is de totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en overkappingen. We streven ernaar met name maatwerk producten te produceren naar jouw wensen. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden en kunnen we je in veel gevallen verder helpen. Ben je op zoek naar een specifiek soort fietsenstalling en kun je deze nergens vinden. Neem dan gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor al onze fietsenstallingen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *