Overdekte fietsenstalling kopen

overdekte fietsenstalling kopen

Wil je een overdekte fietsenstalling kopen? In onze webshop vind je diverse soorten fietsenstallingen, waaronder overdekte fietsenstallingen. We kunnen de stallingen op maat vervaardigen en eventueel op locatie komen monteren. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen door het aanbod.

Overdekte fietsenstalling kopen online

Een overdekte fietsenstalling kun je dus eenvoudig online in onze webshop kopen. We vervaardigen onze fietsenstallingen op maat uit hoogwaardig staal en kunnen deze verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur leveren. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Hoe gaat het bestellen in zijn werk. Je kiest allereerst het gewenste type fietsenstalling. Hierbij kun je denken aan een stalling met DSM vulling (dubbelstaafmat), een fietsenstalling met glas of een budget stalling met damwandplaten. Vervolgens geef je kenmerken als de hoogte, lengte en diepte op en zullen we binnen 24-uur een passende offerte mailen. Als de offerte akkoord is maken we een werktekening van de fietsenstalling ter controle.

Fietsenstalling online kopen

Een fietsenstalling kun je eenvoudig online kopen in onze webshop. We hebben verschillende soorten stallingen in ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek soort fietsenstalling, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. In veel gevallen kunnen we je gewoon verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *