Paardenbox prijzen

paardenbox prijzen

Paardenbox prijzen vraag je eenvoudig online op in onze Hekwerk Webshop! We hebben verschillende soorten paardenboxen en stallen in ons assortiment. De paardenboxen maken we op maat en leveren we in verschillende uitvoeringen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw paardenbox.

Paardenbox prijzen opvragen

Je kan de prijzen van een paardenbox eenvoudig opvragen in onze Hekwerk Webshop. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst kies je het door jouw gewenste paardenbox voor je paard. Vervolgens geef je aan wat de lengte, type wanden en soort schuifdeur je wenst. Onze productspecialisten zullen je aanvraag binnen 24-uur beantwoorden met een passende aanbieding. We maken de paardenboxen op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden.

Standaard leveren we het stalen frame van de paardenboxen thermisch verzinkt. Het is ook mogelijk om de boxen te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor kun je de paardenboxen afstemmen op je stal. We voorzien de wanden van kunststof planken van Govaplast. Deze zijn duurzaam en werken niet, zoals houten planken dat bijvoorbeeld wel doen.

Paardenboxen van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf hebben we in onze Hekwerk Webshop diverse soorten paardenboxen en stallen. De boxen zijn relatief eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren medewerkers. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Omdat we de paardenboxen na bestellen op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Heb je een specifiek soort paardenbox in gedachten? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We maken van iedere paardenbox een werktekening. Deze ontvang je per mail ter controle, zodat je kunt controleren of de maatvoering en uitvoering naar wens is.

Klik hier voor al onze paardenboxen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *