Paardenboxen op maat

paardenboxen op maat

Ben jij op zoek naar paardenboxen op maat? We hebben diverse soorten voor- en tussenwanden in ons assortiment die je op maat kunt laten maken. We maken de paardenboxen op maat in de werkplaats in Nederland en vinden het belangrijk stevige en stabiele boxen te leveren.

Paardenboxen op maat

Goede huisvesting voor jouw paard is belangrijk. Immers je wilt niet dat hij/zij zich kan bezeren aan scherp delen etc. We hebben diverse soorten voor- en tussenwanden in ons assortiment die we na bestellen op maat produceren. De voorwanden kunnen we leveren met verschillende soorten draai- of schuifdeuren. Hierdoor kun je de paardenboxen helemaal naar je eigen wensen aanpassen.

Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod paardenboxen. Kies het gewenste model paardenbox en vraag eens een vrijblijvende offerte aan. In de aanvraag geef je aan naar welke wanden je voorkeur uitgaat en wat de gewenste afmetingen zijn. Op basis van je aanvraag zullen we een passende aanbieding doen. Na akkoord van de offerte ontvang je van ons een werktekening van de boxen ter controle, om vervolgens de paardenboxen voor je te produceren.

Standaard worden de boxen thermisch verzinkt, maar het is ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

Paardenboxen online bestellen

De paardenboxen in onze webshop kun je eenvoudig online bestellen. Omdat we het belangrijk vinden duurzame paardenboxen te leveren, voorzien we deze van kunststof planken van Govaplast. De planken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het voordeel van kunststof planken ten opzichte van houten planken is dat deze niet werken, kleurvast en krasvrij zijn. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en een ideale combinatie met het stalen frame van de paardenboxen.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod paardenboxen. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek model paardenbox en deze nergens kunnen vinden. Neem dan gerust contact met ons op. Omdat we de boxen op maat produceren kunnen we meestal iets voor je betekenen.

Klik hier voor al onze paardenboxen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *