Paneelhekken

paneelhekken

Paneelhekken zijn er in verschillende soorten! We hebben in onze Hekwerk Webshop twee verschillende soorten paneelhekken, namelijk een dubbelstaafmat hekwerk en een paneelhekwerk van Betafence. Genaamd Bekafor Classic. In beide gevallen gaat het om stalen panelen die tussen staanders gemonteerd dienen te worden. Paneelhekken zijn relatief eenvoudig zelf te monteren.

Paneelhekken online bestellen

Paneelhekken kun je eenvoudig online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten afrastering in ons assortiment, waaronder paneelhekken. Je kunt de hekken in losse onderdelen bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een project een offerte aan te vragen. Een van onze productspecialisten zal dan voor je berekenen wat je aan onderdelen nodig bent en hier een passende offerte voor maken. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

De paneelhekken zijn relatief eenvoudig door je zelf te monteren. Natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij je op locatie langs om de paneelhekken te monteren. De paneelhekken zijn leverbaar in combinatie met bijbehorende poorten.

Paneelhekken van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerk Webshop streven we ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en omheiningen te zijn. Dagelijks werken we eraan ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze producten te optimaliseren. Ben je op zoek naar een specifiek soorten paneelhekwerk, maar kun je deze nergens vinden. Neem dan gerust eens contact met ons op. In veel gevallen kunnen we je gewoon verder helpen.

Klik hier voor al onze paneelhekken >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *