Sierhekwerk prijzen

sierhekwerk prijzen

Sierhekwerk prijzen vind je online in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment en maken deze op maat in de werkplaats in Nederland. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en dagelijks werken we er aan de kwaliteit van ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door onze sierhekwerken.

Sierhekwerk prijzen opvragen

De prijzen van een sierhekwerk kun je eenvoudig online opvragen. Hoe gaat dit in zijn werk? Allereerst kies je het gewenste sierhekwerk. Vervolgens geeft je op wat bijvoorbeeld de lengte, hoogte en afwerking dient te zijn. Standaard leveren we onze sierhekwerken thermisch verzinkt, maar het is ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Na akkoord op de offerte maken we een werktekening. Deze tekening ontvang je per mail ter controle! Hierdoor kom je bij levering niet voor verrassingen te staan.

We kunnen het sierhekwerk met voetplaten of met grondpalen leveren. Ontdek alle mogelijkheden in onze Hekwerk Webshop!

Sierhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je alles op het gebied van hekwerken, afrastering en omheiningen. Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit sierhekwerken. Denk hierbij ook aan loop- en draaipoorten. De hekwerken zijn relatief eenvoudig zelf te monteren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs.

Ben je op zoek naar een speciaal soort sierhekwerk en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen we je gewoon verder helpen.

Klik hier voor al onze sierhekwerken >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *