Terrasoverkapping afsluiten met zeil

terrasoverkapping afsluiten met zeil

Wil je je terrasoverkapping afsluiten met zeil? Dat kan! We hebben hier diverse oplossingen voor. Denk hierbij aan zeildoeken op maat of verandazeilen met deur of raam. De ramen zijn dan vervaardigd van transparant zeildoek.

Terrasoverkapping afsluiten met PVC zeildoek

Een terrasoverkapping afsluiten met een PVC zeildoek op maat? We bieden in onze webshop diverse soorten PVC zeildoeken aan in verschillende RAL kleuren. Hierdoor kun je de kleur van het doek afstemmen op de kleuren van je woning of je tuin. Een nadeel van een PVC zeildoek op maat is dat deze de overkapping volledig afsluit en je niet meer naar buiten kunt kijken.

De zeildoeken zijn om de 50 cm voorzien van vernikkelde koperen ringen waardoor het zeildoek bevestigd kan worden.

Terrasoverkapping afsluiten met een verandazeildoek

Een andere oplossing om je terrasoverkapping af te sluiten is doormiddel van een verandazeil. Een verandazeil is vergelijkbaar met een PVC zeildoek op maat. Het verschil vind je met name in de afwerking. Een verandazeil is voorzien van tourniquets om het doek te bevestigen. Hierdoor kun je het ziel makkelijk bevestigen en weer verwijderen. Een ander verschil is dat we de verandazeilen met een deur of raam kunnen leveren. Een raam bestaat dan uit een transparant stuk zeildoek dat in het zeil gemaakt is. Het is tevens mogelijk om de verandazeilen op te rollen.

Zeildoeken en verandazeilen op maat

Het is dus mogelijk om zeildoeken en verandazeilen op maat te laten maken. We vervaardigen de doeken in de zeilmakerij in Nederland. Hierdoor kunnen we tevens maatwerkoplossingen bieden. Ben je op zoek naar een specifiek soort doek? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *