Tuin hekwerk metaal

tuin hekwerk metaal

Tuin hekwerk metaal! Ben je op zoek naar een tuin hekwerk van metaal? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten hekwerken van metaal die geschikt zijn voor om een tuin. Denk bijvoorbeeld aan een sierhekwerk, een DSM hekwerk of een spijlen hekwerk.

Een sierhekwerk als tuin hekwerk van metaal

tuin hekwerk metaal

Een sierhekwerk is een metalen hekwerk dat voorzien is van verschillende versieringen. Denk hierbij aan spijlpunten op de spijlen, paalkoppen op de palen en krullen en cirkels tussen de spijlen. We hebben in onze Hekwerk Webshop een uitgebreid assortiment sierhekwerken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Je kunt eenvoudig online een offerte aanvragen en we streven ernaar deze binnen 24-uur te beantwoorden.

Wat onze werkwijze is? Je kiest allereerste het gewenste model sierhekwerk en geeft vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op. We zullen na het ontvangen van je aanvraag, binnen 24-uur een passende offerte voor je maken. Na akkoord op de offerte, maken we een werktekening van het metalen hekwerk. Deze kun je controleren en als alles naar wens is zullen we het sierhekwerk produceren in de werkplaats in Nederland. Het hekwerk maken we op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Denk hierbij aan verschillende hoogtes, een looppoort of draaipoort in het hek of een ontwerp naar eigen wensen.

Tuin hekwerk metaal of dubbelstaafmat hekwerk

dsm hekwerk metaal

Een dubbelstaafmat hekwerk (of dsm hekwerk) is een hekwerk van metaal dat het beste van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk gecombineerd is. Het tuin hekwerk metaal heeft de stevigheid van een spijlenhekwerk en de fijnmazigheid van een gaashekwerk. We kunnen het dubbelstaafmat hekwerk verzinkt of verzinkt en gecoat in een aantal RAL kleuren leveren. Denk hierbij aan groen (RAL6009), zwart (RAL9005) of antraciet (RAL7016). Het metalen tuin hekwerk is makkelijk zelf te monteren en we leveren deze inclusief alle bevestigingsmaterialen.

Ben jij op zoek naar een specifiek soort tuin hekwerk metaal? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder met je tuin hekwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *