Tuin hekwerk voor klimplanten

tuin hekwerk voor klimplanten

Ben je op zoek naar een tuin hekwerk voor klimplanten? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten hekwerken en afrasteringen voor op je tuin. Wanneer je een hekwerk wilt plaatsen met klimplanten, dan is een DSM hekwerk (dubbelstaafmat hekwerk) precies wat je zoekt. Het hekwerk is het beste van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk gecombineerd. Het leent zich uitstekend om klimplaten als bijvoorbeeld een Hedera plant tegen te laten klimmen.

DSM hekwerk als tuin hekwerk voor klimplanten

Een DSM hekwerk kun je als complete oplossing bestellen in onze Hekwerk Webshop. Daarnaast bieden we het tuin hekwerk aan in combinatie met hedera planten. We leveren 5 planten per meter hekwerk. De planten kunnen door de mazen van het hekwerk gevlochten worden. Houd er wel rekening mee dat het DSM hekwerk het eerste jaar nog niet volledig dicht groeit. Dit kan een aantal jaar duren.

Een dubbelstaafmat hekwerk is eenvoudig zelf te monteren. De palen van het hekwerk plaats je in de grond en de DSM matten kun je eenvoudig door middel van speciale beugels tussen de palen monteren. We kunnen het hekwerk leveren in combinatie met bijbehorende tuinpoorten. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod afrastering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *