Tuinhek plaatsen

tuinhek plaatsen

Wil je een tuinhek plaatsen? Het is niet moeilijk om zelf een tuinhek te plaatsen. Het leid zich van vanzelf. Wel is het plaatsen van een tuinhek afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ondergrond, het type tuinhek en de functie van het hekwerk.

Zelf een tuinhek plaatsen

Wanner je een tuinhek wilt plaatsen is het belangrijk om vooraf te weten waarvoor je het hekwerk wilt gebruiken. Heeft het tuinhek een decoratieve functie, dan is een sierhekwerk bijvoorbeeld een mooie oplossing. Wil je voorkomen dat je hond vanuit de tuin de straat op loopt, dan is een dubbelstaafmat hekwerk (dsm hekwerk) wellicht iets voor jouw. Voor ieder doel is er een specifiek soort tuinhek.

Bij het plaatsen van het hekwerk dien je tevens rekening te houden met de ondergrond. Heb je zachte zandgrond, dan dien je wellicht wat beton bij de palen te storten. Bij kleigrond is dit vaak niet nodig. Een laag hekwerk heeft vaak geen beton nodig, daar waar een hoog hekwerk dat wel heeft. Ook is het handig om te weten of er puin of wortels in de grond zitten. Die het plaatsen van het tuinhek kunnen hinderen.

Tuinhek plaatsen van Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je tevens diverse soorten tuinhekken. Deze hekken kun je zelf relatief eenvoudig monteren. In veel gevallen leveren we de tuinhekken in combinatie met een bijbehorende montage handleiding.

Eventueel is het natuurlijk mongelijk om het plaasten van het tuinhek over te laten aan een van onze ervaren monteur. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te monteren. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod tuinhekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *