Tuinontwerp kosten

tuinontwerp kosten

Een mooie tuin, waarin je helemaal tot rust kunt komen. Helemaal naar je eigen wensen ingericht. Het klinkt prachtig, toch is het voor veel mensen lastig om tot een goed tuinontwerp te komen. De beste investering die je kunt doen voor je tuin is het laten maken van een maatwerk tuinontwerp. Maar wat zijn de kosten van een tuinontwerp hoor ik je denken!

Tuinontwerp Kosten

De kosten voor een tuinontwerp hangen van verschillende factoren af. Wat wil je precies hebben? Heb je zelf al een idee en wil je het geperfectioneerd zien of wil je een ontwerp dat vanaf nul gemaakt dient te worden. Daarnaast speelt de grote van de tuin en de wensen een belangrijke rol.

Onze online tuincoach kan je helpen aan een mooie tuinontwerp, volledig op basis van jouw wensen. Dit ontwerp kan bijvoorbeeld worden aangevuld met een beplanting- en materialen lijst. Hiermee kun je offertes aanvragen bij hoveniers voor de aanleg van je droomtuin of de materialen zelf aanschaffen. Tevens kan hij aangeven hoeveel onderhoud er periodiek nodig is voor jouw tuin. Met andere woorden, hoeveel vrije tijd heb je nodig om die tuin in nieuwstaat te houden.

Tuinontwerp kosten opvragen

De kosten voor een mooie tuinontwerp kun je eenvoudig opvragen via onze webshop. Onze online tuincoach zal dan contact met je opnemen en je wensen doorspreken, waarna hij een aanbieding zal doen voor het tuinontwerp. Na akkoord maakt hij een tuinontwerp voor je en ontvang je eventueel een beplanting- en materialen lijst. Als aanvulling hierop kan hij een kostenbegroting maken, zodat je een indicatie hebt van de kosten van de tuin. Neem gerust eens contact met ons op voor een tuinontwerp op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *