Volieregaas

volieregaas

Bent u op zoek naar volieregaas? In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten gaas, ook volieregaas. We streven ernaar kwaliteit gaas te leveren en hebben hebben dan ook Betafence gaas op rol in ons assortiment. Betafence is een fabrikant van diverse soorten hekwerken en bijna al haar fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast hebben zij, net als ons, kwaliteit hoog in het vaandel en geven 10 jaar garantie op bijna al haar producten.

Volieregaas op rol

volieregaasVolieregaas wordt eigenlijk altijd op rol geleverd en is leverbaar in diverse hoogtes, met verschillende maaswijdtes en afwerkingen. De rollen gaas zijn zowel verzinkt als verzinkt en geplastificeerd leverbaar.

Naast volieregaas vind u in onze Hekwerk Webshop diverse ander soorten afrastering. Hierbij kunt u denken aan kippengaas, eendengaas en konijnen gaas. Tevens bent u bij ons voor tuinafrastering aan het juiste adres.

Volieregaas, ideaal voor DoeHetZelvers

Wanneer u zelf een volière wilt gaan bouwen dan zijn onze rollen volièregaas ideaal om me te werken. U kiest zelf de afwerking van het gaas, de hoogte en maaswijdte. Daarna bent u klaar om de rollen gaas te bestellen. Na bestellen zullen de rollen binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd worden en kunt u direct verder met het maken van uw volière.

Ook voor uw kippenhok of konijnenhok vind u de juiste soorten gaas in onze hekwerk webshop.

Hekwerkwebshop.nl

Wij streven ernaar kwaliteits gaas te leveren en zijn daarom dagelijks op zoek naar nieuwe leveranciers en fabrikanten. Naast gaas op rol vind u in onze hekwerk webshop ook sierhekwerken, balkonhekwerk en poorten. We streven ernaar totaal leverancier van alles op hekwerk gebied te worden en werken hier met een enthousiast team aan.

Veel van onze hekwerken kunnen op maat gemaakt worden en daarom is het mogelijk om maatwerk oplossingen te bieden. Bent u op zoek naar een specifiek soort afrastering of hekwerk, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *